Sunday, March 29, 2009

PEMBERITAHUAN

Assalamualaikum kepada semua pelayar-pelayar laman blog ini...


Kami dari pihak TRI ANGLE VISION LEARNING CENTRE dengan ini memberitahu bahawa pihak kami tidak terlibat langsung dengan mana-mana program motivasi di SUNGAI LUI, HULU LANGAT, SELANGOR DARUL EHSAN.


Pihak kami juga tidak terlibat dengan kem motivasi SUMMER CAMP yang mengakibatkan kematian seorang peserta baru-baru ini.


Pihak kami juga tidak terlibat dengan satu lagi syarikat AKEDEMI KELUARGA BAHAGIA MALAYSIA, (AKRAB) yang juga mengendalikan kem-kem motivasi.


Sukacita dimaklumkan bahawa sememangnya pihak kami ada melatih fasilitator-fasilitator untuk pihak AKRAB. Dimaklumkan bahawa program terakhir kami bersama pihak AKRAB adalah program bertarikh 11 - 13 Disember 2008. Namun begitu mulai akhir tahun 2008 pihak kami tidak lagi mempunyai apa-apa kaitan dengan pihak AKRAB, ini adalah berikutan beberapa isu yang timbul.


Pihak kami dengan rasa kesal dan turut berdukacita di atas peristiwa malang yang menimpa ADIK WAN MOHAMMAD AMIR DAHALAN. Semoga ALLAH mengurniakan yang terbaik buat allahyarham adik Wan Mohammad Amir.


Sekalung takziah juga buat keluarga Adik Amir, mudah-mudahan ALLAH berikan kekuatan dalam menghadapi dugaan ini.


AL-FATIHAH

No comments:

Post a Comment